Wil je meelezen?

Blog 

 

Eén van de moeilijkste dingen die er misschien zijn in onze maatschappij, is het "leren leven met". Is het aanvaarden dat niet alles op te lossen valt.

Ik had deze nacht een droom, een hele mooie droom, zo mooi dat ik er buikpijn van kreeg toen ik wakker werd omdat ik het mooie gevoel al meteen miste.

Zand deel 1

01-11-2018

Over spelen met zand valt heel veel te vertellen! Zeker aangezien ik momenteel een jaaropleiding zandspeltherapie volg, durf ik nog niet te pretenderen dat ik met één blogje alles zal kunnen vatten. "Deel 1" lijkt me daarin perfect gematigd en realistisch!

kokerellen

27-08-2018

De zoektocht naar de gepaste keuken voor in mijn spelkamer was een lange zoektocht! Er bestaan zo veel verschillende modellen. Uiteindelijk lette ik vooral op de werkhoogte, ik wou een keuken die ook voor grotere kinderen nog leuk is. Ik koos uiteindelijk voor een keuken van I'm Toy. Een vroegere versie bevatte nog een uitschuifbare strijkplank. In...

Eerst en vooral, ik ben stapelverliefd op mijn houten winkeltje in mijn spelkamer. Het is er één in een echt "winkelmodel", waar de meeste winkeltjes meer marktkramen zijn.

Kinderen spelen en fantaseren van nature uit. In de spelkamer merk ik dat dit voor jonge kinderen soms een stuk gemakkelijker gaat dan voor iets oudere kinderen. Zeker vanaf de lagere school durven kinderen meer gericht zijn op "het juiste antwoord". Daar waar op school vaak gezocht wordt naar één juist antwoord en er ook één weg aangeleerd wordt...

ninja's!

15-03-2018

Mijn oudste zoon is sinds enkele maanden helemaal into "LEGO Ninjago"

Wil je meelezen?