kinderyogales op maat

Een kinderyogales wordt opgebouwd rond een thema.

Het kan helpend zijn voor een kind om op een subtiele manier een zetje te krijgen in een bepaald thema. Een kinderyogales op maat, uniek voor jouw kind samengesteld, kan dan soelaas brengen!

Bijvoorbeeld als je kind last heeft van gevoelens van onzekerheid, te snel boos wordt, vaak gevoelens en gedachten heeft zoals "ik kan het niet", "ik ben anders", "ik ben minder waard"... 

Een kinderyogales waarin dit thema aangebracht wordt in combinatie met helpende gedachten zonder dat het rechtstreeks over je kind gaat, kan helpen!

Jij geeft me info over jouw kind en waar het mee zit. Ik zoek een boek of schrijf zelf een verhaal of een metafoor waarrond ik een yogales opbouw. 

Ik kijk hierbij echt naar wat jouw kind nodig heeft.

Nadien krijg je alle gebruikte materialen, houdingen, boeken, ... mee op een voor jou samengestelde lessamenvatting. Zodat je ook thuis nog verder kan oefenen of terug kan blikken. 

Je krijgt zelf veel inspraak over hoe de les er uit kan zien. Bijvoorbeeld of het een ouder-kind les wordt en een les voor jouw kind met enkele vriendjes. Of je de les alleen wil volgen of dat je zelf een groepje organiseert. 

Ik zorg voor de yogamatjes en het materiaal, jij zorgt voor een locatie!


Kostprijs: 80€ voor één sessie

(eventueel te delen met vriendjes indien gewenst)